Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Suomen henkilötietolaki (523/1999), 10 §

Sähköisen viestinnän tietosuojalaki (917/2014)

Olet ihana! yhteisö on Iina Lappalainen tmi:n (myöhemmin “yritys”) ylläpitämä sivusto. Https://oletihanayhteiso.fi -sivustolla kerätään seuraavia rekistereitä: sähköpostilistan rekisteri (kiinnostuneiden lista), sähköpostilistan rekisteri (yhteisön jänenet) ja asiakasreksiteri (yhteisön jäsenet).

Rekisterin ylläpitäjä

Tmi Iina Lappalainen

Y-tunnus 2760749-4

Peurankatu 10 A 7, 24100 Salo

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Yrityksen sähköpostilistojen rekisteri koostuu https://oletihanayhteiso.fi -sivuston kautta postituslistalle liittyneistä henkilöistä. Rekisteröityneiden henkilötietoja käytetään yhteydenpitoon sähköpostilistan rekisterin jäseniin sekä yrityksen ja asiakkaiden välisen asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitoon. Jäsenille tiedotetaan sivuston uutisista ja ajankohtaisista tapahtumista henkilötietolain mukaisesti. Jäsen hyväksyy, että yritys lähettää sähköpostin välityksellä myös suoramarkkinointimateriaalia.

Yrityksen jäsenrekisteri koostuu Olet ihana! yhteisön kuukausijäsenistä, jotka ovat liittyneet jäseniksi https://oletihanayhteiso.fi-sivuston kautta. Rekisteröityneiden henkilötietoja käytetään yhteydenpitoon asiakasrekisterin jäseniin sekä yrityksen ja asiakkaiden välisen asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitoon. Jäsenille tiedotetaan sivuston uutisista ja ajankohtaisista tapahtumista henkilötietolain mukaisesti. Jäsen hyväksyy, että yritys lähettää sähköpostin välityksellä myös suoramarkkinointimateriaalia.

Rekisterin sisältö

sähköpostilistojen rekisteriin kerätään seuraavia tietoja: etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite. Postituslistalle rekisteröitynyt voi milloin tahansa muuttaa tietojaan tai poistaa tietonsa rekisteristä kunkin uutiskirjeen lopussa mainitun linkin kautta tai ottamalla yhteyttä sähköpostilla info@oletihanayhteiso.fi.

Asiakasrekisteriin kerätään seuraavia tietoja: etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, käyttäjätunnus, maksutapa (ei mahdollisia maksukortin tietoja eikä tunnuksia). Asiakas voi milloin tahansa tarkastella omia tietojaan kirjautumalla sivustolle ja pyytää tietojen muuttamista ottamalla yhteyttä sähköpostilla info@oletihanayhteiso.fi.. Asiakas voi jäsenyyden peruuttamisen jälkeen pyytää tietojensa poistamista rekisteristä  ottamalla yhteyttä info@oletihanayhteiso.fi.

Henkilötietojen luovuttaminen

Rekistereihin kerättyihin tietoihin on pääsy yrityksen työntekijöiden lisäksi Quality Promotion tmi:n työntekijöillä. Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta näiden yritysten  ulkopuolelle markkinointi-, myynti-, mielipide- tai markkinatutkimustarkoituksiin. Henkilötietoja voidaan kuitenkin luovuttaa Suomen lakien mukaisesti viranomaisille niin pyydettäessä. Rekisterit on tallennettu sähköiseen tietojärjestelmään Mailchimp-palveluun ja asiakasrekisterin tapauksessa WordPress.org-palveluun  ja ne on suojattu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin. Yritys antaa pyydettäessä lisätietoja tietojen suojaamisesta.

Tietojen tarkistaminen

Yritys ei tarkista asiakkaan antamien tietojen oikeellisuutta. Sähköpostirekisterin jäsen voi muuttaa, täydentää ja poistaa asiakastietojaan jokaisen uutiskirjeen lopussa olevien linkkien kautta. Asiakasrekisterin jäsen voi tarkistaa tietonsa kirjautumalla palveluun. Palvelun käyttöä koskevat tiedot eivät ole jäsenten käytettävissä. Rekisterien ylläpitoon tarvittavat tiedot poistetaan jäsenen tunnistetiedoista sen jälkeen, kun niiden säilyttäminen ei ole enää tarpeellista.

Rekisterin tietolähteet

Henkilötiedot saadaan, kun henkilö tilaa uutiskirjeen, liittyy kuukausijäseneksi tai  päivittää omia tietojaan.

Linkit kolmansien osapuolien verkkosivuille

Uutiskirjeet voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Linkitetyt verkkosivustot eivät ole yrityksen hallinnassa, eikä se vastaa kolmansien osapuolten verkkosivustojen sisällöstä tai verkkosivustojen sisältämistä linkeistä. Jos henkilö siirtyy linkitetylle verkkosivustolle, hänen tulee tutustua kyseisen verkkosivuston yksityisyydensuojaperiaatteisiin, evästeiden keruutietoihin ja muihin sovellettaviin käyttöehtoihin itse. Osa linkeistä voi olla ns. affiliate-linkkejä, joiden kautta yritys saa myyntiprovisioita.

Lisätietoja

Rekisteriin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostilla info@oletihanayhteiso.fi

Rekisteriseloste päivitetty 31.1.2018.